Yritysten perustaminen

Yrityksen perustamisprosessi vaatii usein sekä huolellista suunnittelua että tietoisuutta lakisääteisistä velvoitteista ja vastuista. Serenum tarjoaa asiantuntevaa tukea koko prosessin ajan, varmistaen, että jokainen askel suoritetaan asianmukaisesti ja tehokkaasti:

  • Yhtiömuodon valinta ja sen oikeudelliset vaikutukset: Huolehdimme siitä, että perustettava yhtiö on yhtiömuodoltaan ja muulta rakenteeltaan toimiva ja liiketoimintaa palveleva kokonaisuus.
  • Perustamisasiakirjat: Laadimme kaikki tarvittavat asiakirjat, kuten hallituksen kokouspöytäkirjat, perustamissopimukset ja muut yrityksen perustamisen kannalta keskeiset dokumentit​​. Varmistamme yhtiöjärjestyksen, mahdollisen osakassopimuksen ja muiden yritystoiminnan keskeisten sopimusten toimivuuden jo yritystä perustettaessa. 
  • Verotuksen suunnittelu ja rekisteröinnit: Neuvomme verotuksellisissa kysymyksissä ja avustamme rekisteröinteihin liittyvissä prosesseissa, esimerkiksi kaupparekisteriin tehtävien ilmoitusten rekisteröinnissä.

Tarjoamme kattavan tuen perustamisprosessin kaikissa vaiheissa ja toimimme tulkkinasi oikeudellisten seikkojen ja veropykälien syövereissä. Tavoitteenamme on tehdä yrittäjyyden aloittaminen mahdollisimman sujuvaksi ja turvalliseksi. Meidän kanssamme voit keskittyä rauhassa liikeideasi toteuttamiseen.