Tax-Ray®

Veroasiantuntija yrityksesi menestyksen tukena.

Mitä tarjoamme?

Kokonaisvaltaisen ja ratkaisukeskeisen läpivalaisun yrityksenne verotuksellisiin asioihin. Tavoitteenamme on löytää juuri teidän yrityksenne kannalta tarpeelliset toimenpiteet, joiden avulla veroasianne hoidetaan optimaalisella tavalla. Näin varmistetaan yhtiön jatkuvuus, otetaan riskit hallintaan ja luodaan entistä paremmat puitteet liiketoiminnalle.

Etsimällä emme toimenpidetarpeita etsi. Mikäli yhtiössä on kaikki kunnossa, eikä merkittäviä toimenpidetarpeita ole, voit nukkua yösi hyvin tietäen, että yrityksesi harjoittaa liiketoimintaansa verotuksellisesti kannattavalla tavalla. Mahdolliset toimenpidesuositukset eivät myöskään sido vielä mihinkään. 

Palvelu on tarkoitettu kaikille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta.

Miten ja missä ajassa?

Läpivalaisussa tarkastelemme yhtiön avainlukuja ja liiketoiminnan luonnetta. Teemme laskelmia ja arvioita siitä, miten erilaisilla toimenpiteillä voitaisiin lisätä yhtiön kilpailukykyä ja toisaalta kiinnitämme erityistä huomioita mahdollisiin riskitekijöihin. Toimitamme teille vastaustenne perusteella yksilöidyn yhteenvedon tapauskohtaisesta luonteesta ja laajuudesta riippuen 1–2 viikon kuluessa.

Haluatko mielenrauhaa tai selkeän korjausehdotuksen? 

Ota meihin yhteyttä: 
sarianne.makela@serenum.fi
0400 962 849